Skräddarsydd vinterförvaring för din båt

Jouko Lindgren Oy och Helsingin Argonautika Koy erbjuder olika slag av vinterförvaring för båtar. Ni kan välja mellan varm hall, kall hall och kall hall med lufttorkare. Även utomhusförvaring är möjlig. Våra vinterförvaringsplatser är antingen aktie- eller hyresplatser och vinterförvaringsperioden är 1.9 - 30.5.

Inomhusförvaring är det bästa sättet att sköta om båten och möjliggör tidiga förberedelser för kommande säsong. Små underhållsarbeten kan utföras när det passar en och för större jobb finns fackmän till hands.

Vinterförvaringen gör skillnad. En glasfiberbåt har en beräknad livslängd på 40 år, men om den sköts rätt är den mycket längre. Förvara din värdefulla båt tryggt och nära dig och låt oss underlätta ditt stressiga liv genom att sköta om din båt.

För vinterförvaringen behöver din båt

  • Lyfttjänst eller transport till varvet.
  • En slipvagn eller en egen bock som anpassats till vår transportutrustning.

Be om en offert med kontaktblanketten, e-post eller per telefon.

Varm hall

Jouko Lindgren Oy:s varma hall lämpar sig för båtägare som sköter om sin båt och aktivt jobbar på den under vintern. I en varm hall är det lätt att göra underhållsarbeten när som helst under vintern.

Kall hall

Detta är det bästa och kostnadseffektivaste sättet att förvara båten när du vill skydda båten och slippa alla presenningsbekymmer. Vår öppna men bevakade kalla hall har ett skyddat läge på varvets verkstadsgård.

Kall hall med lufttorkare

Våra kalla hallar med lufttorkare, PR7 och PR6, finns i varvets östra del. Din båt skyddas från sot och smuts som vinter- och höststormar annars skulle plåga den med. Under vintermånaderna sjunker hallens temperatur under fryspunkten, så din båt måste vara i normalt vinterförvaringsskick. Hallen är, tack vare transparent tyg, ljus och den blir snabbt varm i vårsolens sken, vilket möjliggör vårunderhållet utan speciella förberedelser och oberoende av vädret. Dessa hallar lämpar sig utmärkt för träbåtar, vars vinterförvaring kräver tillräcklig luftfuktighet, för lufttorkarna håller luftfuktigheten vid 60%, vilket är nog för båtar av trä.

Prissättningen

Vinterförvaringens pris beror på båtens storlek. Förvaringsarealen beräknas enligt båtens verkliga längd x bredd. Se prislistan eller begär offert!


TA KONTAKT

Ta kontakt i vinterförvarinsfrågor genom länken nedan eller direkt.

Niklas Lindgren
050 3695228
niklas.lindgren@joukolindgren.fi

Joonas Lindgren
050 3695227
joonas@joukolindgren.fi